Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelní lístek

Školní jídelna ZŠ Jižní předměstí

nový tel. 775 953 485

jidelna.rokycany@tiscali.cz

Odhlašování obědů 1 den předem do 10hod

8.2. - 14.2. 2015

Pondělí 8.2.2016
Polévka rychlá s vejci (al. : 01, 03, 09)
1. Bramborové šišky s mákem /strouhankou/, kompot (al. : 01, 03)
2. Hovězí na žampionech, těstoviny (al. : 01, 03)

 

Úterý 9.2.2016
Polévka rybí s osmaženou houskou (al. : 01, 03, 04, 07)
1. Vařené vejce, čočka, zeleninový salát (al. : 01, 03)
2. Sekaná pečene, bramborová kaše, zelen. salát (al. : 01, 03, 07)

 

Středa 10.2.2016
Polévka hovězí s pohankou (al. : 09)
1. Poděbradské maso, houskový knedlík (al. : 03, 07, 09)
2. Smažený kveták, brambory, tatarská omáčka (al. : 01, 03, 07)

 

Čtvrtek 11.2.2016
Polévka kulajda (al. : 03, 07)
1. Vepřové nudličky GYROS, rýže (al. : 01)
2. Lasagne s kuřecím masem, kečupem a sýrem (al. : 01, 03, 07)

 

Pátek 12.2.2016
Polévka slepičí s nudlemi (al. : 01, 03, 07, 09)
1. Vepřová krkovice, špenát, bramborový knedlík (al. : 01, 03)
2. Přírodní kuřecí maso, kuskus (al. : 01, 03)

 

8.2. - 14.2. 2015

Pondělí 15.2.2016
Polévka masový krém (al. : 01, 09)
1. Vepřový guláš, těstoviny (al. : 01, 03, 07)
2. Lívance se skořicí (al. : 01, 03, 07)

Úterý 16.2.2016
Polévka brokolicová (al. : 01)
1. Přírodní vepřový plátek, rýže (al. : 01)
2. Uzené maso se žampiony, chlupatý knedlík (al. : 01, 03, 07)

Středa 17.2.2016
Polévka hovězí s tarhonou (al. : 01, 03, 09)
1. Kyjevské hovězí maso, houskový knedlík (al. : 01, 03, 07)
2. Losos pečený s rajčaty, brambory (al. : 04)

Čtvrtek 18.2.2016
Polévka mrkvová (al. : 01)
1. Opečený párek, hrachová kaše, okurka (al. : 01, 07)
2. Andělský plátek /kuř. , šunka, sýr, česnek/, opečené brambory (al. : 01)

Pátek 19.2.2016
Polévka hovězí se strouháním (al. : 01, 03, 09)
1. Kuře na způsob bažanta, rýže (al. : 01)
2. Vepřové maso v kapustě, brambory (al. : 01)

-------------------------------------------------------------------------------------

 


Seznam alergenů:

01 Obiloviny obsahující lepek
03 Vejce
04 Ryby
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer