Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelní lístek

Školní jídelna ZŠ Jižní předměstí

tel. 371 722 616

jidelna.rokycany@tiscali.cz

Odhlašování obědů 1 den předem do 10hod

 

18.5 - 22.5.2015

Pondělí 18.5.2015
Polévka Pórková s vejci (al. : 01, 03)
1. Řecký krutí guláš, /zel. paprika, česnek,hořčice/ těstoviny (al.:01,10)
2. Hovězí maso na pepři, rýže (al. : 01)

Úterý 19.5.2015
Polévka Masový krém (al. :01)
1. Soukenický řízek /mletý vepř. /, bramb. kaše,kompot (al. : 03, 07)
2. Nudle s mákem, kompot (al. : 01, 03)

Středa 20.5.2015
Polévka Hovězí s ovesnými vločkami (al. : 01, 09)
1. Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík (al.: 01, 03, 07)
2. Drubeží rizoto se sýrem a kečupem (al. : 07)

Čtvrtek 21.5.2015
Polévka Hrstková (al. : 01)
1. Vepřové maso na rajčatech, těstoviny (al. : 01)
2. Pečený losos se sýrem, brambory (al. : 01, 07)

Pátek 22.5.2015
Polévka Hovězí se strouháním (al. : 01, 03, 09)
1. Uzené maso, kys. zelí, bramborový knedlík (al. :01, 03)
2. Chilli con carne /hov. maso, červ.fazole/ rýže (al. : 01)

 

25.5 - 31.5.2015

Pondělí 25.5.2015
Polévka dršťková (al. : 01)
1. Vepřové maso na houbách, bramborový knedlík (al.:01,03)
2. Tvarohové špalíčky s jahodovou omáčkou (al.:01,07)

 

Úterý 26.5.2015
Polévka čočková (al. : 01)
1. Vepřové maso na kmíně, těstoviny (al. : 01, 03)
2. Luhačovický špaček, brambory (al. : 01, 07)

 

Středa 27.5.2015
Polévka hovězí s jáhlami (al. : 01, 09)
1. Vepřový guláš, houskový knedlík (al. : 01, 03, 07)
2. Smažené rybí file, brambory, červená repa (al.:01,03,04,07)

 

Čtvrtek 28.5.2015
Polévka bramborová (al. : 01, 09)
1. Španělské hovězí maso, rýže (al. : 01, 03, 10)
2. Pečená krkovice, dušená zelenina, štouchané brambory (al.:01)

 

Pátek 29.5.2015
Polévka jemná drubková (al. : 01)
1. Kuře na paprice, houskový knedlík (al.:01,03,07)
2. Smažený vepřový řízek, brambory, rajče (al.:01,03,07)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Seznam alergenů:

01 Obiloviny obsahující lepek
03 Vejce
04 Ryby
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer