Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelní lístek

 

Školní jídelna ZŠ Jižní předměstí

tel. 371 722 616

jidelna.rokycany@tiscali.cz

Odhlašování obědů 1 den předem do 10hod

 

15.9. - 19.9.2014

PONDĚLÍ

POLÉVKA GULÁŠOVÁ
1. ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZ. MASEM, ZELEN. SALÁT
2. TVAROHOVÉ ŠPALÍČKY S JAHODOVOU OMÁČKOU

ÚTERÝ
POLÉVKA HRACHOVÁ
1. VEPŘOVÉ MASO PO ČÍNSKU, TĚSTOVINY
2 . LOSOS PEČENÝ S RAJČATY, BRAMBORY

STŘEDA
POLÉVKA HOVĚZÍ Z VAJEČNÉ JÍŠKY
1. VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE
2. ZBOJNICKÁ ROLÁDA, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
 

ČTVRTEK
POLÉVKA PÓRKOVÁ S VEJCI
1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR. KAŠE, OKURKA
2. NUDLE SE ŠUNKOU NA MÁSLE, SÝR

PÁTEK

POLÉVKA DRŮBKOVÁ S TĚSTOVINAMI
1. HOVĚZÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
2. KRŮTÍ MASO V SÝROVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY
 

 22.9. - 26.9.2014


PONDĚLÍ

POLÉVKA DRŠŤKOVÁ
1. OVOCNÉ A POVIDLOVÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM
2. PIRÁTSKÉ FAZOLE, CHLÉB

ÚTERÝ
POLÉVKA ŠPENÁTOVÁ S OSMAŽENOU HOUSKOU
1. SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBORY, ZELEN. SALÁT
2 . KUŘECÍ PRSA NA SMET. SE ŽAMPIONY, TĚSTOVINY

STŘEDA

POLÉVKA HOVĚZÍ S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI
1. VEPŘOVÉ MASO NA KMINĚ, RÝŽE
2. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

ČTVRTEK
POLÉVKA HRSTKOVÁ
1. VEPŘOVÉ MASO NA ZELENINĚ, TĚSTOVINY
2. PAŠERÁCKÝ ŘÍZEK SE SLANINOU, BRAMBORY

PÁTEK

POLÉVKA HOVĚZÍ S TĚSTOVINAMI
1. HOVĚZÍ MASO, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
2. ZAPEČ. BRAMBORY S TUŇÁKEM, ŠLEHAČKOU A SÝREM